I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Mihajlo Vujović treći na prvenstvu Srbije u džudou za juniore

Proteklog vikenda je u beogradskoj hali „Šumice“ održano prvenstvo Srbije za juniore i juniorke, na kojem je učestvovalo 170 takmičara iz cele Srbije.

Omladinski džudo klub „Proleter MD“ iz Zrenjanina je nastupio sa četiri kvalifikovana borca, koji su imali solidan nastup.

Najbolji rezultat napravio je Mihajlo Vujović u kategoriji do 100 kg. On je sa tri pobede i jednim četvrtfinalnim porazom zauzeo visoko treće mesto i na taj način osvojio bronzanu medalju.

Fordomanija

Petar Nikolin je sa dve pobede i dva poraza ukategoriji do 100 kg zauzeo, za njega veoma dobro peto mesto, jer je i naredne godine kadet.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Marko Delić i Dušan Ludoški  su zauzeli sedma mesta u svojim kategorijama i u ovom momentu moramo biti zadovoljni jer je Delić kadet, a Ludoški je tek ušao u juniorski uzrast i takmiči se u izuzetno kvalitetnoj kategoriji do 81 kg – poručuju iz OJK Proleter MD.

EVROPSKI KUP U PAKŠU

Narednog vikenda džudistima Proletera MD sledi odlazak na Evropski Kup za juniore u Pakšu, na kojem učestvuju Vujović i Ludoški, dok kadeti i mlađi pioniri svoje mečeve imaju u bugarskom Panađurištu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh