I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Proteklog vikenda u  je u Makedoniji (Skoplje) održano prvenstvo Balkana za seniore i seniorke u džudou, na kojem je džudista Proletera, Boris Nemet, postigao veliki uspeh.

Srebro za Borisa Nemeta

Na prvenstvu Balkana su učestvovali trenutno najspremniji borci iz Makedonije, Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Turske, Bugarske, Grčke, Rumunije i Srbije. Na ovom prvenstvu, u kategoriji do 100 kg, nastupio je vicešampion Srbije za seniore i takmičar OJK Proleter MD iz Zrenjanina, Nemet Boris.

Ova kategorija kao i sve ostale je bila nešto oslabljena zbog činjenice da je prethodnog vikenda odražano Svetsko prvenstvo u Budimpešti i sigurno je da je nekolicina boraca odmarala.

Fordomanija

U prvom kolu, voljom žreba, Nemet je bio slobodan, dok je u drugom kolu savladao makedonskog reprezentativca Semira Avdića, koji mu je predao meč zbog povrede. U finalu se sastao sa crnogorskim šampionom do 100 kg, Danilom Pantićem, koji ga je savladao u zahvatu držanja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nemet je tako osvojio srebrnu medalju za reprezentaciju Srbije.

Ekipno zlato: Nemet (prvi sa leva) sa kolegama iz reprezentacije

Drugog dana takmičenja  na programu  je bio ekipni deo takmičenja. Pobedama nad Albanijom, Makedonijom i Turskom, reprezentacija Srbije je uspela da osvoji šampionsku titulu na prvenstvu Balkana za seniore. Deo tima bio je džudista Proletera, Boris Nemet.

Sarić na prvenstvu Evrope

Narednog vikenda član OJK Proleter, Dušan Sarić, nastupiće na prvenstvu Evrope za juniore u Mariboru, dok će mlađi uzrasti Proletera učestvovati na međunarodnim turnirima u Pančevu i Subotici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh