I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Borilački sportovi: Ajeti na „Trofeju Temišvara“ osvojio 4 medalje u 4 discipline

U Temišvaru je proteklog vikenda održan 8. po redu “Trofej Temišvara” pod nazivom “Borba Temišvara”. Takmičenje je održano u više borilačkih disciplina. Na turniru je nastupilo oko 400 takmičara iz Rumunije i Srbije. Naš grad i Borilački klub Urban Combat predstavljao je Ajredin Ajeti, koji je osvojio 4 medalje u 4 discipline!

Ajredin Ajeti u Temišvaru

Ajredin Ajeti u Temišvaru

Ajredin se takmičio u više disciplina: karate kate svi stilovi – osvojio je zlato, karate borbe po pravilima WKF apsolutna kategorija- srebro, kickboxing light contakt do 84 kg – zlato i grappling do 84 – zlato.

– Veoma sam zahvalan “PerSu marketima” na pomoći za odlazak na ovo takmičenje. Ovo je prva donacija u mojoj karijeri, koju sam dobio od neke firme. Ove godine sam mnogo takmičenja propustio zbog finansijskih sredstava. Planirao sam i da prestanem da se takmičim, ali opet nisam gubio nadu da dobri ljudi koji žele da pomognu još uvek postoje i nisam odustao. Zahvalan sam svojim trenerima iz Urban Combat – a, Goranu Gluvajiću i Petru Bogdanoviću, kao i Siniši Garčevu iz Ninjutsu – Ju Jutsu kluba Bujinkan.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh