I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Ajredin Ajeti i Stefania Antoniadu uspešni na Balkan Open – u u Tešnju

Članovi SBU Borac iz Zrenjanina proteklog vikenda su nastupili na internacionalnom takmičenju u kickboxingu, u Tešnju (BiH) pod nazivom Balkan Open.

Ove godine Balkan Open je okupio preko 600 takmičara iz 15 zemalja i preko 90 klubova učesnika. Balkan Open u WAKO federaciji se kategoriše kao Balkanski kup, i u narednom periodu će prerasti u Evropski Kup.

Za SBU „Borac“ nastupili su takmičari Stefania Antoniadu i Ajredin Ajeti.

PerSu marketi

Juniorka Stefania Antoniadu je nastupilia u dve discipline Loy Kick +60 i Kick Light +70. U disciplini Loy Kick zaustavljena je u polufinalu i time osvojila bronzanu medalju, dok je u disciplini Kick Light osvojila zlatnu medalju i proglašena je za najbolju juniorku u disciplini Kick Light.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Takmičar, a ujedno i trener SBU Borac iz Zrenjanina, senior Ajredin Ajeti, nastupio je u diciplini Point Fighting do 84 kg. Zaustavljen je u finalu, odnosno osvojio je srebrno odličje.

– Ovo je za nas veliki uspeh, pogotovo za našu takmičarku Stefaniu Antoniadu, kojoj je ovo veliki podstrek za dalji rad. Sezona je počela i pokušaćemo da ostvarimo što bolje rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu – rekao je trener i takmičar Borca, Ajredin Ajeti.

Najbolja juniorka

Pehar za najuspešniju juniorku u disciplini kick light, Stefani Antoniadu, uručio je legenda BiH kickboxinga, svetski prvak, Nermin Bašović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh