I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Bokseri Petrovgrada na pripremama reprezentacije, Aleksandra čeka Wild Card

Luka Ivić Jukić, član Bokserskog kluba Petrovgrad, učestvovao je na pripremama juniorske reprezentacije Srbije (Letnji kamp boksa 2018) u Banji Koviljači.

Sandro Poletan sa trenerom Milanom Piperskim

Posle toga je zajedno sa reprezentacijom otputovao u Vrbas, gde će učestvovati na Kupu nacija, koji okuplja boksere iz više od 20 država. Takođe, reprezentativci seniorskog pogona Nenad Momirski i Sandro Poletan u ponedeljak idu na Kopaonik, na bazične pripreme reprezentacije Srbije, koje će trajati 21 dan.

Aleksandra Rapaić

Fordomanija

ALEKSANDRA ČEKA WILD CARD

Aleksandra Rapajić, učesnica ovogodišnjeg prvenstva Evrope, koje je održano u Italiji, obaviće testiranje u republičkom Zavodu za sport i medicinu sporta na Košutnjaku, po nalogu Olimpijskog komiteta Srbije, zbog eventualne mogućnosti (wild card) da se kao jedini ženski predstavnik pojavi na Olimpijskim igrama mladih, koje će se održati u okobru, u Argentini – Buenos Airiesu.

BESPLATNA ŠKOLA BOKSA

Takođe, pripreme ostalih takmičara su u toku, kao i upis u olimpijsku školu boksa, koja je besplatna za sve dečake i devojčice na Zapadnoj tribini Gradskog stadiona od 20 h svim radnim danima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Treneri su Pišta Čizmić, Srđan Evđenić i Milan Piperski.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh