I love Zrenjanin

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Bokseri Petrovgrada na pripremama reprezentacije, Aleksandra čeka Wild Card

ZrBizNet

Luka Ivić Jukić, član Bokserskog kluba Petrovgrad, učestvovao je na pripremama juniorske reprezentacije Srbije (Letnji kamp boksa 2018) u Banji Koviljači.

Sandro Poletan sa trenerom Milanom Piperskim

Posle toga je zajedno sa reprezentacijom otputovao u Vrbas, gde će učestvovati na Kupu nacija, koji okuplja boksere iz više od 20 država. Takođe, reprezentativci seniorskog pogona Nenad Momirski i Sandro Poletan u ponedeljak idu na Kopaonik, na bazične pripreme reprezentacije Srbije, koje će trajati 21 dan.

Aleksandra Rapaić

Fordomanija

ALEKSANDRA ČEKA WILD CARD

Aleksandra Rapajić, učesnica ovogodišnjeg prvenstva Evrope, koje je održano u Italiji, obaviće testiranje u republičkom Zavodu za sport i medicinu sporta na Košutnjaku, po nalogu Olimpijskog komiteta Srbije, zbog eventualne mogućnosti (wild card) da se kao jedini ženski predstavnik pojavi na Olimpijskim igrama mladih, koje će se održati u okobru, u Argentini – Buenos Airiesu.

BESPLATNA ŠKOLA BOKSA

Takođe, pripreme ostalih takmičara su u toku, kao i upis u olimpijsku školu boksa, koja je besplatna za sve dečake i devojčice na Zapadnoj tribini Gradskog stadiona od 20 h svim radnim danima.

Treneri su Pišta Čizmić, Srđan Evđenić i Milan Piperski.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh