I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Sport

BK Petrovgrad: Devojke na Kupu nacija, Piperski sa reprezentacijom

Bokserski klub Petrovgrad nastavlja sa maksimalnim aktivnostima i u novoj godini.

– Treninzi su počeli 8. januara, kao i pripreme za predstojeću boksersku sezonu. U toku je i upis u školu boksa u (7 – 17 godina) u prostorijama kluba na Gradskom stadionu, radnim danima od 20 časova, pod stručnim rukovodstvom  Stevana Pište Čizmića, Srđana Evđenića i Milana Piperskog. Treninzi su besplatni.

Bokserke na Kupu nacija

Talentovane bokserke Aleksandra Rapajić i Zorana Nikolić su otputovale sa reprezentacijom Srbije na međunarodni turnir, Kup nacija u Somboru.

I Taxi Zrenjanin

– Predstavnice Petrovgrada i Srbije će imati duele sa najboljim bokserskim velesilama, poput Rusije, Kazahstana, Nemačke, Italije, Kolumbije, Indije, Ukrajine – rekao je trener Petrovgrada, Milan Piperski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piperski sa reprezentacijom Srbije

Milan Piperski putuje na bazične pripreme reprezentacije Srbije kao trener nacionalnog tima.

– Nastavićemo sa radom, kao i sa organizacijom što kvalitetnijih, kako domaćih, tako i međunarodnih bokserskih okršaja u gradu na Begeju. Podsećam da smo nedavno bili tehnički organizatori bokserskog događaja u Kristalnoj dvorani, gde su se sastale reprezentacije Srbije i reprezentacija novinara. Dobili smo sve pohvale Saveza za organizaciju, kao i publike za kvlaitet mečeva i viđenih borbi – dodao je Piperski.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh