I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Boks: Mima danas protiv Jovane

Milanka TadicDrugog dana „Kupa nacija“ u boksu za žene, na ring u Kristalnoj dvorani izlazi Milanka Mima Tadić, jedina Zrenjaninka u reprezentaciji Srbije. Borbe počinju od 15 časova, a Milankina borba je 17. po redu, tako da se očekuje da talentovana Zrenjaninka izađe na ring negde oko 17 časova.

Žreb je hteo da Tadićeva prvu borbu na Kupu nacija ima protiv koleginice iz reprezentacije, Jovane Krstić. One će ukrstiti rukavice u kategorji do 54 kilograma, a današnja borba će ujedno predstavljati Milankin debi u seniorskoj konkurenciji.

– Mimina protivnica je starija 6 – 7 godina i mnogo iskusnija, ali se ipak nadamo pobedi – kaže trener BK Banat, Stevan Čizmić.

Takmičenja u okviru 2. Kupa nacija se održavaju do subote u Kristalnoj dvorani.  Borbe danas i sutra počinju u 15 časova, dok je subota, 12. januar dan predviđen za finalne borbe, koje počinju u 13 časova. Ulaz na sve borbe turnira je besplatan.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh