I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Boks: Međunarodni Petrovgrad Kup u Kristalnoj dvorani

Petrovgrad Kup će biti održan u Kristalnoj dvorani, u subotu i nedelju 22. i 23. decembra, a u pitanju je međunarodni bokserski turnir u uzrastu školaraca i juniora.

Pored naših takmičara, učešće su potvrdile i selekcije Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Organizatori turnira su bokserski klub Petrovgrad i Bokserski savez Srbije, a svi mečevi biće održani u Hali sportova „Kristalna dvorana“.

I Taxi Zrenjanin

– Naš klub i naš grad nastavljaju tradiciju organizovanja bokserskih manifestacija. Kao i uvek potrudićemo se da naše goste dočekamo na najlepši mogući način. Ovaj turnir je veoma važan iz razloga što će se takmičiti budućnost srpskog boksa, dečaci i devojčice od 13 do 16 godina. Ako uzmemo u obzir činjenicu da su upravo takmičari ovog uzrasta u 2018. doneli čak sedam medalja sa Evropskih prvenstava, zaključićemo da imamo jako perspektivne boksere i bokserke, koji će u godinama koje dolaze biti okosnica seniorske reprezentacije. To je razlog zbog čega se osećamo dodatno motivisani i zadovoljni što je organizacija ovog turnira pripala baš nama – rekao je prvi čovek BK Petrovgrad i selektor omladinske reprezentacije, Milan Piperski.

ŠESTORICA BOKSERA PETROVGRADA

Petrovgrad će nastupiti sa šestoricom boksera, a to su: Strahinja Mošorinski, Marko Pajdački, Luka Ivić Jukić, Nikola Jovanov, Narandžić Gardijan i Nemanja Kulić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Mečevi će u subotu i nedelju biti održani u Kristalnoj dvorani, oba dana od 15 h i otprilike do 19 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh