I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Aleksandra Rapaić druga na prvenstvu Balkana, Sandro Poletan najbolji u Pokrajini

Članica BK Petrovgrad, Aleksandra Rapaić, učestvovala je na seniorskom prvenstvu Balkana, koje je prvi put održano posle trideset godina.

Aleksandra Rapaić je osvojila srebrnu medalju. U finalu je izgubila od daleko iskusnije bokserke iz Bugarske. Izgubila je podeljenom odlukom sudija, 3:1.

PerSu marketi

– Izuzetan rezultat za ovu devetnaestogodišnjakinju, koja pokazuje predispozicije za najveći domet. Već u martu su kvalifikacije za Olimpijske igre, gde je ona ozbiljan kandidat, koja bi se mogla naći na tom turniru – rekao je trener BK Petrovgrad i savezni selektor, Milan Piperski.

MOMIRSKI POBEDIO BUGARINA

Nenad Momirski je proteklog vikenda boksovao na međunarodnom memorijalnom turniru u Novom Sadu „Moša Savić“, gde je pobedio bugarskog boksera, uz pehar za najborbeniji par turnira.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nenad Momirski

SANDRO POLETAN NAJBOLJI U VOJVODINI

Sandro Poletan je na proglašenju sportiste godine lista Dnevnik u Novom Sadu proglašen za najboljeg boksera u Pokrajini u 2019. godini.

Sandro Poletan

Održano je i 10. kolo regionalne lige Vojvodine u Kikindi, a pobede su ostvarili Strahinja Mošorinski, Jovan Đuričić i Vanja Dimitrovski. Ovo je poslednje kolo regionalne lige Vojvodine u ovoj godini. U ukupnom plasmanu BK Petrovgrad se nalazi na 2. mestu, u konkurenciji preko 30 klubova.
Kod uzrasta juniora Petrograd je na prvom mestu.

BESPLATNO NA BOKS

– Zahvaljujemo se trenerima Stevanu Čizmiću, Stanimiru Đuroviću i Milanu Piperskom, kao i svim prijateljima kluba. Podsećamo da su treninzi i sva putovanja, oprema i takmičenja besplatni za sve dečake i devojčice, koji žele da se bave besplatno boksom u Zrenjaninu. Hvala i vama na podršci koju imamo tokom cele godine – poručuju iz BK Petrovgrad.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh