I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Luka Ivić Jukić najbolji junior lige Vojvodine, bokseri Petrovgrada treniraju sa Rusima

U osmom kolu lige Vojvodine junior BK Petrovgrad, Luka Ivić Jukić, pobedio je prekidom boksera iz Sombora i ujedno bio proglašen za najboljeg juniora prvenstva. Takođe, u juniorskom uzrastu, pobedu u osmom kolu zabeležio je i Marko Pajdački.

Nenad Momirski je kao član reprezentacije Srbije učestvovao na Memorijalnom turniru „Radovan Bisić“ u Banjaluci, gde je pobedio domaćeg boksera.

Nenad Momirski i Sandro Poletan će od 17. novembra biti na pripremama reprezentacije Srbije zajedno sa reprezentacijom Rusije, gde će se pripremati za tradicionalnu „Zlatnu rukavicu“, koja će se održati u Nišu 1. decembra (finale), uz direktan tv prenos.

I Taxi Zrenjanin

– Motivacija je velika, očekuju se borci iz preko 20 država, koje će učestvovati na turniru. Sandro Poletan aktuelni seniorski prvak Srbije u srednjoj kategoriji pokušaće da odbrani trofej „Zlatne rukavice“, koji je prošle godine osvojio zasluženo u Beogradskoj areni – rekao je trener BK Petrovgrad, Milan Piperski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh