I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Biljana Vujanov postigla istorijski uspeh za SD „Bečkerek 1825“

Strelkinja SD „Bečekerek 1825“ – Biljana Vujanov osvojila je bronzanu medalju na prvenstvu Srbije u gađanju malokalibarskim pištoljem i time ostvarila najveći upseh u istoriji kluba kada je u pitanju disciplina pištolj za žene i svakako jedan od najvećih uspeha u istoriji svog kluba.

 

izvor: http://www.serbianshooting.rs/   Foto Petar Podraščić

Fordomanija

Titulu prvakinje Srbije na prvenstvu održanom u novom Sadu osvojila je Zorana Arunović (Crvena Zvezda) koja je bila ubedljivo najpreciznija u kvalifikacijama sa 574 kruga. U finalu je „ubila“ 30 unutrašnjih centara (10,2 kruga ili bolje), osam više od koleginice iz reprezentacije Jasmine Milovanović (Smederevo) 22,3. Bronza je pripala Biljani Vujanov (Bečkerek 1825) sa 17,4.

Biljana Vujanov do istorijskog uspeha, tuđim pištoljem

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Prezadovoljan sam bronzanom medaljom koju je osvojila naša strelkinja. Uslovi u kojima treniramo, daleko su ispod minimalnih. Štaviše nemamo ni klupski pištolj već se Biljana takmičila pozajmljenim. Uspeh je veći i zbog činjenice da su na ovom prvenstvu učetvovale sve članice reprezentacije tako da ova bronza za zrenjaninsko streljaštvo i naš klub ima zlatni sjaj – izjavio je Dragan Grozdanov trener SD „Bečekerek 1825“.

Trener Dragan Grozdanov na jednom od radnih zadataka sa mladim snagama

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh