I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Biljana Vlačić druga na PS u maratonu

Atletičarka atletskog kluba ,,As 023,, Biljana Vlačić, osvojila je srebrnu medalju na prvenstvu Srbije u maratonu, koje je održano u subotu, u sklopu 28. Beogradskog maratona.
Biljana Vlacic Bg maratom
 
Biljana je najtežu atletsku disciplinu, stazu dužine 4.2195 metara, po jakoj kiši prešla u vremenu novog ličnog rekorda 3:32:02 i tako odbranila drugo mesto, koje je osvojila  prošle godine na prvenstvu Srbije u maratonu u Novom Sadu.
Biljana Vlačić na pobedničkom postolju (2)

Biljana Vlačić na pobedničkom postolju (2)

 
Na maratonskoj i polumaratonskoj trci učestvovao je rekordan broj od 4500 takmičara iz 56 zemalja. U apsolutnoj konkurenciji kod žena je pobedila Abebu Gelan Adugna iz Etiopije, dok je Biljana bila šesta.
 
Maratonsku trku je uspešno završio i veteran Bogdan Mihajlov, a polumaratonsku Jasmina Bjelica i Dalibor Momirov, a u trci zadovoljstva na 5.000 metara učestvovali su Vladimir i Milorad Ivković.
Trener Borislav Mandić očekuje da će  takmičari kluba u predstojećoj letnjoj sezoni postići još dobrih rezultata, kao i da će Biljana dobiti poziv da brani boje reprezentacije Srbije na prvenstvu Balkana u maratonu.
ZLATO U SENTI
 
Na memorijalnom atletskom kupu Vladislav Jovanović- Moša, koje je takođe održano u subotu u Senti, Vladimir Cucuć je u konkurenciji starijih pionira osvojio prvo mesto u trci na 100 metara sa ličnim rekordom 11,80, dok je u trci na 300 metara zauzeo drugo mesto takođe sa ličnim rekordom 40,54. Katarina Čabrilo je u konkurenciji mlađih pionirki u skoku u dalj zauzela 8. mesto.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh