I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Biljana Tapavički Pavlov dobila nagradu za najboljeg instruktora godine

Drugi Svetski Humanitarni festival borilačkih sportova (II World Humanitarian Festival of martial arts), održan je u Budvi, u organizaciji majstora ninđucua Predraga Lazarevića.

Festival je održan povodom Svetskog dana borbe protiv samoubistva (obeležava se 10. septembra u celom svetu). Svakih 40 sekundi u svetu desi se jedno samoubistvo. Da bi se podigla svest kod ljudi majstori i učenici iz 12 zemalja održali su seminar i pokazali koliko je život bitan i kolko je bitno biti borac i boriti se.

Svi koji se bave borillačkim veštinama nauče kako pobediti samog sebe, pobediti svoj ego, ustati i boriti se i kada ti je najteže.

PerSu marketi

Na ovom seminaru je učestvovala naša Zrenjaninka Biljana Tapavički Pavlov, takmičarka u sportskoj džiu džici. Po završetku sminara održano je gala veče na kojem je Biljana dobila nagradu za Instruktora godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored Biljane medalje i zahvalnice su dobili njen suprug Predrag (majstor I dan ninđucu) i sin Teodor za učešće i pomoć na festivalu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh