I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Biljana Tapavički osvojila srebro u Nemačkoj

Takmičari ju jutsu sekcije kluba Bujinkan bili su uspešni  na dva međunarodna turnira. Osvojili su ukupno sedam medalja u seniorskoj konkurenciji.

Biljana Tapavički (levo) sa medaljom iz Nemačke

Biljana Tapavički (levo) sa medaljom iz Nemačke

U nemačkom gradu Passau održan je „Bayern grepling i ju jutsu Challenge“ na kojem je učestvovala Zrenjaninka Biljana Tapavički. Ona je osvojila tri srebrne medalje u disciplinama ju jutsa, greplin gi i grepling no gi u kategoriji do 65 kg.

– Grad Passau je prelep, organizacija takmičenja je bila na vrhunskom nivou. Zadovoljna sam osvajanjem tri srebrna odličja i nadam se da će sledeće godine fiinasije dozvoliti da više boraca iz mog kluba otputuje u Nemačku -rekla je Biljana Tapavički.

PerSu marketi
Milan, Marko i Miloš sjajni u Šapcu

Milan, Marko i Miloš sjajni u Šapcu

U Šapcu je održan deseti po redu  „Srbija ju jutsu Challenge“, a Bujinkan su predstavljali takmičari Milan Krezović i Marko Vujašević. Milan je osvojio dve srebrne medalje u disciplini ju jutsu do 81 kg i u disciplini sport kenjutsu kratki mač, dok je Marko osvojio zlatnu medalju u disciplini ju jutsa +100 kg i srebrnu u sport kenjutsu dugi mač. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh