I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Besplatno tri meseca na karate

Već treći godinu za redom Kompanija „Dijamant“ KK Zrenjanin organizuju tromesečne besplatne treninge za decu uzrasta od 5 do 10 godina, a sa ciljem promocije zdravih stilova života, kvalitetnog utroška slobodnog vremena i pravovremenog podsticanja na fizičku aktivnost i vežbanje tokom predškolskog i školskog uzrasta koja treba da preraste u celoživotnu naviku.

rsz_besplatna_karate_skolica_upis_2013 (2)

– Do sada je kroz program besplatnih treninga za prethodne tri godine ovog besplatnog programa prošlo preko stotinu dece koja se stekla osnovna znanja o sportu uopšte, a posebno o karateu, kao modernom bazičnom sportu. Rad sa novoupisanim članovima sprovode školovani i stručno osposobljeni  stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom – ističe šef stručnog štaba KK Zrenjanin, Simo Salapura.

Karate klub Zrenjanin“ž i ove jeseni vrši upis novih članova u besplatnu sportsku karate školicu. Treninzi za novoupisane članove održavaće se u fitnes studiju L&K ispod nadvožnjaka na Bagljašu, ponedeljkom i petkom od 18.00 časova. Upis traje tokom čitavog oktobra 2013. godine, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 064 12 77 969. 

PerSu marketi

Prvi trening zakazan je za 30. Septembar (ponedeljak) od 18.00 časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh