I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Besplatna škola tenisa za decu u Sportskom centru Bambi

Sportski centar Bambi organizuje besplatnu školu tenisa za decu, koja traje do 7. maja.

Idealno vreme za ulazak u tenis je od šeste do osme godine, kako bi najkasnije do desete godine dete počelo da se takmiči. Oni koji tenis počnu kasnije da treniraju mogu očekivati da postanu dobri rekreativci. Treneri konstantno prate rad i napredovanje dece kako bi mogli da ih pravilno i pravovremeno usmeravaju. Interes dece i pravilno postavljeni ciljevi su osnovna politika škole tenisa u Sportskom centru Bambi.

I Taxi Zrenjanin

PRIJAVITE SE ŠTO PRE

Besplatna škola tenisa traje do 07. maja. Obezbeđena je kompletna oprema (reketi i loptice). Za sve informacije pozovite trenera Gorana Mirkonjeva 063/ 8218-373 ili pozovite SC Bambi putem telefona 023/522 – 001.

 

Nikad nije kasno

Nikada nije kasno da se nauče prvi teniski koraci. Za one koji žele da uđu u svet „belog sporta” časovi se organizuju individualno. Svi detalji se dogovaraju u klubu, gde se trudimo da izađemo u susret polaznicima u skladu sa njihovim potrebama. U proseku je potrebno 10 – 15 časova da se savlada osnovna tehnika tenisa, a onda se polaznik uparuje sa rekreativcem na njegovom nivou. Časovi uvek mogu da se uzmu po potrebi, jer učenje tenisa nikad ne prestaje. Da počnete da trenirate u našem klubu potrebne su vam samo patike i trenerka. Sva teniska oprema, kako za decu tako i za odrasle, je na raspolaganju u klubu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tek nakon što „uđete” u tenis i odlučite se da ozbiljnije igrate, dobićete savete i preporuke za kupovinu opreme.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh