I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Besplatan upis u Školu košarke Petrovgrad

Posle uspešne polusezone, Škola košarke Petrovgrad ponovo otvara vrata za nove članove. U toku je upis nove generacije dečaka i devojčica, rođenih 2003. godine, u školu košarke. Upis je besplatan, kao i mesec dana treninga.

KK Petrovgrad

– Treniramo u četiri škole. U pitanju su OŠ „Dositej Obradović“ u naselju 4. jul, Srednja medicinska škola na Bagljašu i Srednja tehnička škola u Maloj Americi, kao i Gimnazija. Dobro došli su svi oni koji žele da se upoznaju sa lepotom igre pod obručima – kaže trener i osnivač kluba, Stanoje Toni Novaković.

KK Petrovgrad 2

PerSu marketi

 

KK Petrovgrad postoji od 2007. godine i okuplja preko 100 dečaka i devojčica uzrasta 2.000. godište i mlađe, raspoređenih u 5 selekcija. Klub je za 7 godina svog postojanja izrastao u jedan od najuspešnijih klubova u regionu, što se tiče rada sa najmlađima.

KK Petrovgrad 3

 

Osnovni principi rada su takvi da svakom detetu omogućavaju da se bavi sportom. Da bi se ispoštovao ovaj princip, rezultati utakmica nikad nisu u prvom planu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

–  Od osnivanja kluba, cilj je bio da se stvori zdrava sredina za dečake i devojčice, koji žele da se bave sportom i da se pravilno razvijaju, u kojoj će to svima biti jednako omogućeno. Naša misija je da dečaci i devojčice, prvenstveno kroz pedagoški rad, u našem klubu izrastu u dobre, lepo vaspitane mlade ljude.

 KK Petrovgard 4

Cilj škole košarke Petrovgrad je da okupi što veći broj dečaka i devojčica od I do VIII razreda osnovnih škola i da promoviše zdrav stil života, kako na terenu, tako i van njega.

KK Petrovgrad 5

 

– Želimo da pružimo deci dobre uslove za rad i kvalitetan i stručan tim ljudi, koji će ih kroz obuku i treninge učiti timskom radu, razvijati u njima osećaj pripadnosti grupi i želju da se timski dođe do cilja – dodao je Novaković.

Sve informacije u vezi sa upisom dece možete dobiti na broj telefona 064.700.14.12 ili putem fb stranice KK Petrovgrad.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh