I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Besplatan prevoz i ulaznice za utakmicu Vojvodina-Jagodina

Javno preduzeće „Turistički centar grada Zrenjanina“ u saradnji sa Fudbalskim klubom Vojvodina iz Novog Sada organizuje odlazak na utakmicu finala Kupa Srbije, u sezoni 2012/2013. Utakmica između FK Vojvodina i FK Jagodina odigraće se u sredu, 8. maja na stadionu FK Partizan u Beogradu.

stadion-partizan-beograd

„Svi navijači FK Vojvodina, koji bi želeli da prisustvuju ovom sportskom događaju trebaju da se jave u Turistički informativni centar koji se nalazi u Subotićevoj ulici broj 1 i da obavezno ponesu ličnu kartu. Na taj način će sebi obezbediti besplatan prevoz iz Zrenjanina i ulaznicu za utakmicu„, rekla je za naš portal Svetlana Crnjanski, pomoćnik šefa sektora za turizam u tog javnog preduzeća.

Prijave zainteresovanih navijača moguće su do 7. maja u 17 časova, a dodatne informacije mogu se dobiti pozivanjem brojeva 023/523-260 i 023/581-890.

PerSu marketi

Kako napominju u Turističkom centru, broj navijača i autobusa koji će tog dana krenuti za Beograd – nije ograničen.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na putu do finala Kupa Srbije Novosađani su u polufinalnom dvomeču bili uspešniji od OFK Beograda, dok su Jagodinci do borbe za veliki pehar stigli eliminacijom Javora iz Ivanjice.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh