I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Bejzbol vikend na Gradnulici

Utakmicama u Beogradu i Zrenjaninu odigranim proteklog vikenda nastavljeno je prvenstvo Srbije u bejzbolu za seniore. Ove subote i nedelje na Gradnulici će ceo dan biti ispunjen bejzbol programom.

Bejzbol-Gradnulica

U derbiju dve prvoplasirane ekipe u Beogradu, Vojvode su savladale Beograd 96 sa 16 – 15 i time se izjednačile na tabeli u broju pobeda.

U drugom meču, Vojvodina je u Zrenjaninu savladala domaći Bečkerek sa 20 – 9 u 8 izmena. Iako je podmlađena ekipa Bečkereka snažno počela meč i povela sa 7-1 u 1. izmeni (sa čak 4 hitova), kao i u 5 izmena bila ravnopravni protivnik iskusnijim Novosađanima, to ipak nije bilo dovoljno za pobedu. Ekipa Vojvodine je prvo sa 11 poena povela u 3. izmeni sa 12 – 7, a zatim do kraja meča održavala rezultat i na kraju serijom od 7 poena u 8. izmeni pobedila sa konačnih 20-9.

Fordomanija

Bolji od ostalih u ekipi Bečkereka bili su Vladimir Saravolac (na fotografiji) i Tolmač, koji su postigli po 2 poena, a poene su još postigli: Grubić, Milankov, Kašiković, Milan Saravolac i Popov.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

BK Bečkerek  7  0   1   0  1  0  0  0    9

BK Vojvodina  1  0  11  0  1  0  0  7           20

Sledećeg vikenda BK Bečkerek igra dve utakmice na domaćem terenu na Sportskom centru ”Gradnulica” protiv ekipa Beograd96 (subota, 11.maj u 15 časova) i Vojvode (nedelja, 12.maj u 15 časova). Pre meča seniora, na istom terenu će se u okviru Pony lige Srbije u subotu od 10 i 12 časova u dvomeču sastati mladi bejzbolaši iz Bečkereka i Novog Sada.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh