I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Bejzbol utakmica na Gradnulici

Nakon velikih uspeha tokom takmičarske sezone 2015. godine (šampioni Srbije za igrače do 15 godina i osvojen 13.Trofej Beograda, najvredniji turnir za uzrast do 13 godina), Bejzbol i Softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina, će se i u novoj bejzbol sezoni takmičiti na državnom nivou u sve tri mlađe uzrastne kategorije (U13, U15, U18).

bejzbol kg

U cilju obezbeđenja neophodnog iskustva i većeg broja takmičarskih utakmica za svoje kadete i juniore, BSK “Bečkerek“ će odigrati 4 prijateljske utakmice sa ekipama koje igraju Prvu bejzbol ligu Srbije. Ove utakmice su zvanične prijateljske utakmice i uvrštene su u kalendar Bejzbol Saveza Srbije za 2016. godinu. Od ukupno 4 takve utakmica, 2 će biti odigrane u gostima, a 2 u Zrenjaninu, na terenu Sportskog centra “Gradnulica“.

Bejzbol Little league

PerSu marketi

U nedelju 29.maja 2016. godine, na bejzbol terenu na Adi Ciganliji u Beogradu, odigrana je prva takva utakmica u kojoj su se sastale “Vojvode“ iz Zemuna i “Bečkerek“. Ekipa “Bečkereka“ je bila u sastavu: Vukašin Vujin, Marko Marjanović, Ivan Milin, Miloš Đukić, Nikola Đukić, Andrej Subu, Marko Đurić, Uroš Bursać, Nemanja Velisavljev, pojačana sa dva seniora: Aleksandar Cako i Milan Saravolac. Ovaj kombinovani sastav je pružio dopadljivu, požrtvovanu i efikasnu igru, obeleženu izuzetnim bacanjem Marka Marjanovića (5 izmena) i sigurnim trčanjem i osvajanjem baza. Konačnim rezultatom 10-8 ekipa “Bečkereka“ je pobedila zemunske “Vojvode“, nekadašnje četvorostruke šampione i šestostruke osvajače Kupa.

Sledeća takva prijateljska utakmica je planirana za subotu 04. juna 2016. godine, odigraće se na na terenu Sportskog centra “Gradnulica“. Početak je u 14.00 časova, a gosti su članovi ekipe „Sleepers” iz Kragujevca.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh