I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Bejzbol: Tri igrača Bečkereka osvojila turnir u Varaždinu

U Varaždinu u Hrvatskoj, od 27. do 30. avgusta 2015. godine je održan 18. Međunarodni bejzbol turnir “VINDI ISO-SPORT 2015“ u dve kategorije (kadeti – rođeni 1999. i mlađi, pioniri – rođeni 2002. i mlađi).

Kadetska ekipa: Ivan Besedeš (stoji, četvrti sa leve strane)

Kadetska ekipa: Ivan Besedeš (stoji, četvrti sa leve strane)

Na turniru je učestvovalo ukupno 14 ekipa sa ukupno preko 170 dečaka i devojčica, iz Hrvatske, Italije, Mađarske i Srbije. Bejzbol reprezentacija Srbije je nastupila sa kadetskom i pionirskom ekipom, na ovom turniru koji godinama važi za najkvalitetniji na prostoru bivše Jugoslavije.

Kadetska ekipa, za koju je odlično igrao Ivan Besedeš, igrač BK “Bečkerek“ iz Zrenjanina, je posle pobeda nad ekipama “Erd“ iz Mađarske, “Ducks” Starancano – Italija i „Junior Firence” Firenca – Italija, izborila finale. Prošle godine, naši kadeti su u finalu turnira poraženi, ali su ovoga puta pružili najbolju igru kada je bilo potrebno i osvojili turnir pobedom nad ekipom “Erd“ iz Mađarske rezultatom 4 – 3.

Fordomanija
Pionirska ekipa: Danijel Grubić (stoji drugi sa leva), Uroš Bursać (stoji, treći sa leva)

Pionirska ekipa: Danijel Grubić (stoji drugi sa leva), Uroš Bursać (stoji, treći sa leva)

Pionirska ekipa, sačinjena od igrača iz 3 bejzbol kluba (Novi Sad, Beograd, Bečkerek-Zrenjanin) je na ovaj turnir došla da brani titulu osvojenu 2014. godine. Pobedama nad drugom ekipom domaće “Vindije“ iz Varaždina, ekipom “Erd“ iz Mađarske, i “Ducks” Starancano – Italija takođe je izboreno finale.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U finalu je superiornom igrom u odbrani i na palici, savladana ekipa “Reds“ iz Budimpešte, rezultatom 5 – 0. Tako je ovaj turnir završenom pobedama ekipa iz Srbije u obe kategorije, a pionirska ekipa, za koju su igrala dva igrača BK “Bečkerek“ iz Zrenjanina Danijel Grubić i Uroš Bursać, osvaja turnir dve godine uzastopno. To je drugi osvojeni turnir za pionirsku ekipu, koja je u prvoj polovini jula, u Mađarskoj, u Budimpešti, osvojila međunarodni turnir “Reds cup 2015“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh