I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Bejzbol tim Bečkereka U 13 vlada Srbijom

Po 13. put, na bejzbol terenu na Adi Ciganliji u Beogradu, u organizaciji Bejzbol saveza Srbije i Bejzbol saveza grada Beograda, održan je najmasovniji bejzbol turnir za mlađe kategorije u Srbiji, kategorija U 13 (rođeni 2002.godine i mlađi).

Bejzbol

Na “Trofeju Beograda“ učestvovale su četiri ekipe, među njima i najmlađa, pionirska ekipa bejzbol kluba Bečkerek, sastavljena od igrača godišta 2002 – 2004. Mlada ekipa Bečkereka je odigrala dva odlična meča u grupi, protiv ekipa Beograda 96 (pobeda 6 – 5) i Šarks (pobeda 11 – 0). Usledila je nešto lošija igra u grupi, protiv ekipe Novog Sada, i poraz, ali su ove dve ekipe pobedama nad ostalim timovima izborile finale.

U utakmici za 3. mesto pobedila je ekipa Beograda 96, pa je nastupilo finale Novi Sad – Bečkerek. Bečkerek je poveo 1 – 0, Novi Sad potom preokreće na 3 – 1, Bečkerek potom ide na 5 – 3 i ima priliku da odbranom završi utakmicu. Novi Sad izjednačava na 5 – 5. U produžetku Bečkerek ponovo vodi sa 8  -5, Novi Sad u poslednjem napadu uspeva da smanji na 8 – 6, ali dobra odbrana Zrenjaninaca ne dozvoljava nove poene i to je konačan rezultat.

Fordomanija

bejzbol ekipa

Ekipi je pripao lep pehar za osvojen turnir, koji je ujedno predstavlja i zvanično prvenstvo Srbije za uzrast do 13 godina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Bejzbol klub Bečkerek inače osvaja ovaj turnir već 4. put (2007, 2008, 2013,2015). Ekipa je nastupala u sledećem sastavu: Danijel Grubić, Jovan Đurić, Marko Đurić, Andrej Subu, Petar Jurković, Nikola Dragojlov, Danijel Todorović, Uroš Bursać, Nikola Đurin, Maja Todorović, Nikola Ćurašković.

  • Divider

  • Divider
Na vrh