I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Bejzbol: Petorica u All star timu „Little league“

Na terenu FK Fruškogorac u Sremskoj Kamenici, protekle subote je održan Little league bejzbol turnir za mlađe kategorije U12, (deca rođena 2001.godine i mlađi), inače drugi po redu bejzbol turnir za ovaj uzrast u ovoj sezoni.

Bejzbol Little league Kamenica

Na turniru su učestvovale 4 ekipe: Bečkerek Zrenjanin, Novi Sad, Beograd 96 i Wild cats Ripanj. Odigrano je ukupno 8 utakmica, na kojima je viđen kvalitetniji bejzbol, nego na prethodnom turniru, neizvestan tok mečeva, produžeci i velika borbenost najmlađih bejzbol igrača u Srbiji.

Prvo mesto na turniru je osvojila ekipa Novi Sad, druga je ekipa Wild cats iz Ripnja, treći je Bečkerek, a četvrta je ekipa Beograd 96.

I Taxi Zrenjanin

Bejzbol Little league

 

Ekipa Bečkereka je pokazala zreliju i kvalitetniju igru, bolju odbranu nego na prethodnom turiru u Zrenjaninu i pristojnu igru u napadu (udaranje i trčanje). Čak dve utakmice Bečkerek je dobio posle vrlo neizvesnih i uzbudljivih produžetaka. Ekipa Bečkereka je nastupala u sastavu: Ivan Milin, Danijel Grubić, Marko Đurić, Andrej Subu, Jovan Đurić, Nikola Dragojlov, Dalibor Todorović, Bogdan Velisavljev, Uroš Bursać.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pre poslednje dve utakmice odigrana je All Star utakmica najboljih igrača iz sve četiri ekipe, sa pravim bejzbol pravilima i pičerskim bacanjem, u kojoj je nastupilo 5 igrača Bečkereka: Milin, Grubić, Subu, Đurić J., Bursać.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh