I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Bejzbol: Grubić i Saravolac branili boje Srbije u Austriji

Bejzbol reprezentacija Srbije U18 (do osamnaest godina) proteklog vikenda odigrala je turnir u Austriji (Vels). U konkurenciji od četiri ekipe, osvojeno je drugo mesto, sa dve pobede i dva poraza.

Reprezentacija Srbije u bejzbolu U18

Reprezentacija Srbije u bejzbolu U18

Reprezentacija Srbije U18 ( STOJE: N.Vučević (trener), Nj. Milović, D. Todorović, M. Crvenkov, J. Matić, M. Badovinac, D. Cvijović, DOLE: A. Grubić, L.Radonjić, M. Saravolac, B. Ninić, S. Stajić, M. Nedeljković). 

bejzbol 3

I Taxi Zrenjanin

Za reprezentaciju Srbije nastupali su i igrači BSK „Bečkerek“ Aleksandar Grubić i Milan Saravolac. Turnir je ujedno bio i priprema za predstojeće Balkansko juniorsko prvenstvo koje se ovog vikenda (23.-25.2013.) igra na Adi Ciganliji u Beogradu. Pored domaćina, na turniru u Beogradu učestvovaće i reprezentacije Mađarske i Hrvatske.

Bejzbol tim Srbije je u Austriji sreo i čuvenog vaterpolistu Vladu Vujasinovića

Bejzbol tim Srbije je u Austriji sreo i čuvenog vaterpolistu Vladu Vujasinovića

Rezultati iz Austrije: Redblock’s – Srbija 9-2 Srbija – Jumpin Chickens 17-6 Redblock’s – Srbija 5-0 Srbija – Mustangs 22-10.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zanimljivost: Tokom povatka u Srbiju bejzbol reprezentacija Srbije susrela se sa bronzanim vaterpolistima koji su se vraćali sa Svetskog juniorskog prvenstva u Mađarskoj. Tom prilikom, selektor juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović, fotografisao se sa bejzbol reprezentativcima. 

bejzbol 4

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh