I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Bejzbol reprezentacija Srbije prva u Novom Sadu, uz veliki doprinos igrača Bečkereka

Po jedanaesti put u Novom Sadu, u organizaciji Bejzbol kluba “Novi Sad“ i Bejzbol saveza Srbije, održan je međunarodni dvoranski bejzbol turnir “Novi Sad Indoor Baseball 2017“.

Lune Raškov četvrti sa leve strane, Uroš Bursać drugi sa leve strane.

Turnir je održan za kategoriju U15 (rođeni 2002. godine i mlađi). Učestvovalo je ukupno deset ekipa, dve ekipe iz Srbije (Kadetska reprezentacija Srbije i Pionirska reprezentacija Srbije) i osam ekipa iz inostranstva (“Zajčki“ Ljubljana, “Ježica“ Ljubljana, “Risi“ Ljubljana, “Vindija“ Varaždin, “Zagreb“ Zagreb, “Olimpija“ Karlovac, “Pirati“ Erd Mađarska, “Sluggers“ Skoplje).

Učesnici turnira

I Taxi Zrenjanin

TRI IGRAČA BEČKEREKA U DRESU REPREZENTACIJE

Za kadetsku reprezentaciju Srbije igrala su dva igrača Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina, Lune Raškov i Uroš Bursać, i ta ekipa je ubedljivo osvojila prvo mesto na turniru. U grupi su imali četiri sigurne pobede (Risi, Zagreb, Sluggers, Olimpija), u polufinalu su savladali “Zajčke“ a u finalu prošlogodišnjeg šampiona “Ježicu“ iz Ljubljane.

Za pionirsku reprezentaciju Srbije je igrao Nikola Ćurašković, pionir “Bečkereka“, a ova ekipa kao najmlađa na turniru na kraju je bila deseta u konačnom plasmanu. Igrači “Bečkereka“ su dali veliki doprinos igri svojih timova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh