I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Bejzbol: Bečkerek trostruki osvajač „Trofeja Beograda“

Po 11. put na Bejzbol terenu na Adi Ciganliji u Beogradu, u organizaciji Bejzbol saveza Srbije i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Beograda, održan je “Trofej Beograda“. To je najmasovniji bejzbol turnir za mlađe kategorije u Srbiji, kategorija U16 (rođeni 1997.godine i mlađi).

Bejzbol 5

Učestvovalo je ukupno 6 ekipa, među njima i mlada ekipa Bejzbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina, sastavljena od 5 igrača godišta 1998 – 1999. i ostalih igrača 2000. i 2001.godište. Mlada ekipa Bečkereka je odlično igrala u svojoj grupi i sa dve pobede nad ekipama Zemuna i Novog Sada, zauzela prvo mesto u grupi i obezbedila finale.

Detalj sa utakmice

Detalj sa utakmice

I Taxi Zrenjanin

Finalna utakmica protiv Orlova iz Subotice (deca 1997 – 1998. godište) je bila veoma dramatična i emotivna. Bečkerek je poveo 4-0, Subotičani su izjednačili i čak imali priliku da pobede. Bečkerek se odbranio bukvalno “na ivici noža“, potom je postigao dva poena i ponovo se odbranio bez primljenog poena.

Šampioni: BK Bečkerek

Šampioni: BK Bečkerek

Ovo je već drugi turnir ove generacije (posle indoor turnira u Novom Sadu u februaru ove godine), na kojem dokazuju svoju dominaciju među vršnjacima iz Srbije. Time je ekipa Bečkereka postala trostruki osvajač „Trofeja Beograda“, jer ga je osvajala 2007, 2008 i 2013. godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bejzbol 2

Paralelno je održan i završni turnir Male lige u bejzbolu (deca do 12 godina starosti), gde je ekipa Bečkereka odigrala dva meča sa ekipama Beograda i Novog Sada. Nisu uspeli da pobede nijednu utakmicu ali su, s obzirom da im je to prva takmičarska sezona, pružili dobar otpor iskusnijim protivnicima (Novi Sad 1-7, Beograd 8-11).

Bejzbol 4

Ovi dečaci će sledeće godine biti iskusniji za ovu sezonu i pravi rezultati se mogu očekivati tada. Ekipa je nastupala pod vođstvom trenera Vladimira Bursaća u sledećem sastavu: Albert Kasumov, Milan Šljapić, Ivan Besedeš, Luka Brković, Vukašin Vujin, Danijel Barna, Danijel Grubić, Jovan Đurić , Ivan Milin, Marko Kotrošan, Miloš Đukić, Milan Vučinić, Marko Marjanović i Uroš Bursać. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh