I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Bečkerek u vrhu BeeBall lige Srbije

U Novom Sadu, u organizaciji Bejzbol kluba “Novi Sad“, održan je treći turnir BeeBall Lige Srbije 2016.

Bejzbol - Copy

Učestvovalo je ukupno 5 ekipa iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina. Pionirska ekipa Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina, sastavljena od 6 dečaka i 2 devojčice (2003. godište) je prikazala još zreliju igru, u odnosu na prva dva turnira ove sezone.

Nakon tri pobede i jednog poraza, “Bečkerek“ se direktno plasirao u finale, u kojem je protivnik bila ekipa “Vojvodine“ iz Novog Sada. Nakon vrlo izjednačene igre tokom četiri izmene, rezultat je bio 20-20. Na žalost, u poslednjem napadu mladi Zrenjaninci nisu imali sportske sreće, pa je meč završen rezultatom 25-21 za Novosađane.

Fordomanija
Stoje: Lune Raškov, Nikola Đurin, Uroš Bursać, Dalibor Todorović Kleče: Nikola Dragojlov, Nikola Ćurašković, Majda Feher, Maja Todorović

Stoje: Lune Raškov, Nikola Đurin, Uroš Bursać, Dalibor Todorović
Kleče: Nikola Dragojlov, Nikola Ćurašković, Majda Feher, Maja Todorović

Ovo prvo izboreno finale “Bečkereka“ treba da hrabri pred završni turnir sezone u zatvorenom, koji će se održati u Beogradu, kao i pred početak sezone Little league bejzbola na otvorenim terenima. Na ukupnoj tabeli bi-bol sezone 2016. godine “Bečkerek“ zauzima odlično drugo mesto. Treba istaći dobru igru u odbrani Nikole Dragojlova, Dalibora Todorovića, Luneta Raškova, Nikole Đurina i Nikole Ćuraškovića.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uroš Bursać je dobio priznanje kao najbolji udarač turnira.

‘Stoje: Lune Raškov, Nikola Đurin, Uroš Bursać, Dalibor Todorović Kleče: Nikola Dragojlov, Nikola Ćurašković, Majda Feher, Maja Todorović

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh