I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Beba sa 3 meseca osvojila prvu medalju, a sa 4 postala sportski volonter

Biljana Tapavički Pavlov (nosilac crnog pojasa I dan u džudou) i Predrag Pavlov (nosilac crnog pojasa I dan u ninđucuu) upoznali su se u sali za treninge pre šest godina i od tada su zajedno.

trka

Biljana je bila sjajna na tatamiju i osvajala je medalje u džudou, a Predrag je ranije osvajao medalje u dizanju tegova. Kasnije su počeli da treniraju ninđucu  i zajedno su osvajali medalje u sportskoj džiu džici, u duo sistemu i borbama.

Ljubav prema sportu preneli su i na svog četvoromesecnog sina Teodora. U martu ove godine zajedno su svo troje učestvovali na „Novosadskom krosu za dečiji osmeh“ u Sremskoj Kamenici. Prešli su „stazu zadovoljstva“ i osvojili prve porodične medalje!

I Taxi Zrenjanin

volontiranje

– Bilo je komentara u stilu, što smo malu bebu vodili na kros, u gužvu, jer je učestvovalo oko 600 trkača… Mi to gledamo drugačije. Bili smo svi zajedno u prirodi, bili smo deo jedne lepe humanitarne priče, koja je organizovana po treći put za decu bez roditeljskog staranja u dečijem selu – priča tata Predrag.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kada nisu u sali za vežbanje, mama Biljana sa Teodorom ide da volontira na raznim sportskim takmičenjima u našem gradu. Tako su mama i beba volontirali na predolimpijskom kvalifikacionom turniru u rvanju, koji je od 15. do 17. aprila održan u Kristalnoj dvorani, uz učešće preko 500 takmičara iz cele Evrope.

–  Kritikovali su me, jer smatraju da je tamo prevelika gužva i buka za malu bebu. Ja to vidim kao pomoć organizatorima, korisno provedeno slobodno vreme, druženje i novo iskustvo – nastavlja mama Biljana.

– Mi smo sportska porodica i to je naš život. Sve zavisi od ugla gledanja, a najvažnija je naša zajednička podrška – zaključuju mladi roditelji, koji jednostavno ne mogu bez sporta! 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh