I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Bazen počinje sa radom krajem nedelje

Otvoreni Gradski bazen otvoriće vrata za kupače u petak, 20. juna. 

Foto: I. Hirman

Foto: I. Hirman

– Trenutno proveravamo sistem cevi, koji je star i teško dostupan. Svake sezone se desi nešto nepredviđeno, ali uspemo da se izborimo sa problemima. Očekujem da će sve biti spremno za otvaranje letnje sezone u petak – rekao je organizator rada na Gradskom bazenu, Dušan Damjanović.

 Pored kupanja, posetioci će moći da uživaju u dodatnim aktivnostima – odbojci na travi, nožnom tenisu, a tu su i kafić, sladoled, roštilj…

I Taxi Zrenjanin

– Novina je da smo postavili 11 suncobrana, koji su zahvaljujući direktoru Turističkog centra Zrenjanin, Draganu Vuleševiću, preneti sa Peskare na Gradski bazen – dodao je Damjanović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored otvorenog, celog leta će raditi i zatvoreni bazen, koji će koristiti isključivo rekovalescenti i sportisti za treninge.

RADNO VREME I CENA KARATA

Ulaznica za odrasle košta 180 dinara, za decu do 12 godina 120 dinara, a za decu do 5 godina ulaz je besplatan.

Blok od 25 ulaza za odrasle košta 3.420 dinara, a za decu do 12 godina 2.280 dinara. Ako ne iskoristite ceo blok u letnjoj sezoni, moći ćete da ga koristite do kraja godine.

Radno vreme otvorenog bazena je radnim danima od 11 – 19 časova, a vikendom od 10 do 20 časova. Neće biti noćnog kupanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh