I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Fudokan prvenstvo Srbije – šampioni Srđan Marić i Goran Samolovac

U Nišu je 4. oktobra održano Fudokan prvenstvo Srbije.

Na ovom takmičenju su učestvovali članovi Karate kluba Banatski Cvet: Anastasija Nikolić, Filip Mihajlović, Srđan Marić (sudija i takmičar), Goran Samolovac (sudija i takmičar) i Nikola Vukelić (sudija).

I Taxi Zrenjanin

REZULTATI U POJEDINAČNIM NASTUPIMA:

Srđan Marić – u kategoriji seniora disciplini kumite 21-34 godine 1. mesto, disciplina fudokan sport kumite +84 kg 2.mesto i 3. mesto u disciplini fuku go,

Filip Mihajlović – u kategoriji seniora disciplini fudokan sport kumite 75 kg 2. mesto,

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Goran Samolovac – u kategoriji seniora u svim disciplinama osvaja 1. mesto – 6 zlatnih medalja u pojedinačnoj konkurenciji fuku go, kumite, tsumeai, tamashewari, fudokan sport i kate.

Takođe dobija pehar za najbolje rezultate u 2019. godini u konkurenciji starijih seniora.
Razultati u ekipnim nastupima

Muški seniorski tim u sastavu Srđan Marić, Filip Mihajlović i Goran Samolovac osvaja 2. mesto izgubivši od tima iz Šapca.

– Napumenuli bismo da ovo nije jedina aktivnost, vežbamo od septembra pridržavajući se svih propisanih mera protiv Covida-19. Održali smo dva trening-seminara sa Sensei Milošem Senićem 7. Dan i Sensei Milanom Ɖokićem 7. Dan, učestvovali smo na pripremama reprezentacije na Goču, održali smo polaganje za nova majstorska zvanja kod Sensei Gorana Samolovca 7. Dan, za crni pojas 1. Dan položila je Anastasija Nikolić, za crni pojas 2. Dan položili su Sandra Bundić i Vladimir Samolovac. Otvorena su vrata za sve nove članove koji žele da uče i napreduju sa nama – poručuju iz Karate kluba Banatski Cvet.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh