I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Banat i Stenes dobili generalnog sponzora

Stonoteniski klubovi Banat i Stenes danas su dobili generalnog sponzora. U pitanju je firma „Persu“, odnosno „BB company“ i „BB TRADE“, preduzeća koja funkcionišu u okviru ovog renomiranog trgovinskog lanca.

Uroš Gordić, Dmitar Majstorović i Dragoljub Bjeloglav

Uroš Gordić, Dmitar Majstorović i Dragoljub Bjeloglav

Saradnja uspešnih, u svetu sporta i svetu biznisa, zvanično je predstavljena danas na konferenciji za medije u Gradskom PRESS CENTRU. Konferenciji su prisustvovali generalni direktor „Persu“ marketa i firme „BB company“ Dragoljub Bjeloglav, predsednik Stonoteniskog kluba Banat Dmitar Majstorović, kapiten Banata Uroš Gordić, prvotimac Banata Ilija Majstorović i kapiten Stenesa Vladimir Smiljić.

– U Zrenjaninu nema mnogo uspešnih klubova poput Banata, koji funkcioniše zahvaljujući entuzijazmu pojedinaca. U želji da i mi budemo što bolji, želeli smo da od njih malo „ukrademo“ te dobre energije, da se ta energija „preslika“ na nas i da, družeći se sa njima, počnemo da razmišljamo na pobednički način i ostvarujemo najbolje rezultate, kao što to oni rade. Ja se nadam da će ovaj ugovor o sponzorstvu doprineti da stonoteniseri postižu još bolje rezultate – istakao je Bjeloglav.

PerSu marketi

20150224_131743

– Zahvaljujem se našim generalnim sponzorima što su prepoznali naš kvalitet i odlučili da nam pomognu. Svaka pomoć na putu ka petoj tituli će nam dobro doći – rekao je predsednik Banata, Dmitar Majstorović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Banat očekuje u maju plej – of Super lige.

– Crvena zvezda je favorit ove godine, ali učinićemo sve što je u našoj moći da dođemo do finala i da pokušamo da ih iznenadimo u finalu – kaže Gordić, koji je već pet godina prvotimac Banata.

– Mogu u svoje ime da obećam, da ćemo se potruditi da opravdamo poverenje svih i da ćemo dati sve od sebe kada je u pitanju pohod ka novoj, petoj tituli – dodao je prvotimac Banata, Ilija Majstorović.

Velike šanse za ulazak u plej – of ima i drugi superligaš iz Zrenjanina, ekipa Stenesa.

– Zahvalio bih se „Persuu“ na ovoj saradnji. Stenes je mlad klub. Ove godine ima jedinstvenu priliku da se plasira u plej – of. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja naše publike i naših sponzora – istakao je Smiljić.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh