I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Bambi zaigrao fudbal u Kristalnoj dvorani

Zimski turnir u malom fudbalu je otvoren u subotu u Kristalnoj dvorani, a već drugog dana turnira posetioci su imali priliku da na terenu gledaju Zorana Bambija Tošića, koji je rešio da tako održava formu u zimskoj pauzi. On je igrao u konkurenciji seniora za svoj tim „Bambi“ i postigao 4 gola.

Turnir 2

Inače, mečevi u Kristalnoj dvorani se igraju  svakog radnog dana od 16 do 23 sata, a preko vikenda i u prepodnevnim intervalima od 10 do 14 časova. Ukupno je prijavljeno 102 ekipe, a fond nagrada je 500.000 dinara.

– Prezadovoljni smo brojem prijavljenih ekipa, a kotizacije  su bile simbolične i iznose za juniore 2.000 dinara po ekipi, a 5.000 dinara za veterane i seniore. Zimski turnir se ponovo organizuje nakon sedmogodišnje pauze. Nadamo se da će ovo biti novi početak, odnosno nastavak jedne lepe tradicije. Cilj je da se našim sugrađanima omogući uživanje ​​u bogatom sportskom programu, u vremenu zimskih praznika, a da se školarcima koji ostaju u gradu tokom raspusta da mogućnost za kvaliteno provođenje slobodnog vremena – istakao je menadžer turnira, Ivan Mikalački.

PerSu marketi

Organizatori su omogućili praćenje rezultata uživo kao i svih ostalih najbitnijih informacija preko sajta www.turnirzrenjanin.com koji je otvoren specijalno za ovu priliku.  Tim sudija zaduženih za vođenje utakmica na ovom turniru je:  Boris Krstović sudija 2. kategorije (na listi sudija futsal lige Vojvodine), Dejan Ristić , sudija 2. kategorije, Aleksandar Mihajlović  sudija 1. kategorije, Predrag Arsić  sudija 2. kategorije, dok će utakmice najmlađih kategorija suditi: Vanja Drndarević  i Radoslav Tešić  mlade sudije 3. kategorije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh