I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Bambi uložio 400 hiljada evra u izgradnju sportskog objekta

Izgradnja Sportskog centra „Bambi“ na Zelenom polju je u završnoj fazi, a otvaranje se očekuje u toku novembra. Oko 400.000 evra, kolika je vrednost projekta, uložio je reprezentativac Srbije i fudbaler moskovskog CSKA, Zoran Bambi Tošić. Sportski centar čine balon sa fudbalskim terenom 40×20 metara, čija je podloga veštačka trava i zgrada od 450 kvadrata, u sastavu koje će se nalaziti teretana, kancelarije, svlačionice, kafić na dva sprata i sportska kladionica.

Darko Tošić ispred Sportskog centra "Bambi"

Darko Tošić ispred Sportskog centra „Bambi“

Bambijevog brata Darka Tošića, koji vodi Fudbalsku akademiju „Bambi“ zatekli smo na gradilištu, u razgovoru sa izvođačima radova.

Bambi 2

PerSu marketi

– Ideja za izgradnju sportskog centra se javila pre godinu i po dana. Bilo je tu mnogo problema da dobijemo dozvole. Kupili smo zemljište u trajno vlasništvo i platili punu cenu. Sama izgradnja objekta je počela juna ove godine. Planiramo da se objekat osposobi za zimski period. Nadamo se da će to biti polovina novembra – kaže Darko Tošić. – Teren će biti rukometnih dimenzija, odnosno veći od većine terena u balonima, u celoj Srbiji. Preko terena će ići dvostruka cirada, što je nova tehnologija i obezbediće bolju vazdušnu izolaciju. To će obezbediti prijatnije temperature, kako leti, tako i zimi.

Bambi 1

– Termine u balonu će koristiti deca iz naše škole fudbala, ali i rekreativci. Očekujemo da će objekat biti popunjen preko celog dana – dodaje Tošić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Interesantno je da su Darko i Zoran velike lokalpatriote. Rođeni su i odrasli na Zelenom polju. Darko i Zoran, koji je dostigao veliku fudbalsku slavu, druže se i danas sa svojim drugarima iz kraja.

BAMBI 3

– Naša želja je bila da sportski centar izgradimo baš u našem kraju. Nuđeno nam je zemljište na Gradnulici i u još nekim delovima grada, ali to nije dolazilo u obzir. Saznali smo da je ova lokacija na Zelenom polju u urbanističkom planu grada Zrenjanina da se na njoj grade isključivo sportski sadržaji. Odavde smo i želeli smo da našem kraju, ali i celom gradu, podarimo nešto vredno. Na Zelenom polju je izgrađena ambulanta, u blizini je izgrađena velika igraonica, a planirani su još neki sadržaji. Sa ovim sportskim centrom, naš kraj postaje konkurentan drugim naseljima u gradu – zaključuje Tošić.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh