I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Bambi: Srbija će biti moćna na Evropskom prvenstvu

Fudbalska Srbija ima razloga za verovanje u lepšu budućnost, iako u trenucima vađenja poslednjih mondijalskih viza, nacionalni tim mora da se zadovolji samo ulogom sparing partnera učesnicima predstojeće svetske smotre.

Bambi

Zoran Tošić, jedan od najiskusnijih i najboljih naših fudbalera i u petak u Dubaiju protiv Rusije primorao nas je da evociramo sećanja na tužne kvalifikacione trenutke, posebno iz meča sa Belgijom i sa žaljenjem konstatujemo da je Srbiji, baš kao što je i Fabio Kapelo rekao – bilo mesto na Mondijalu, piše „Sportski žurnal“.

Tošićeva priča počinje analizom utakmice protiv Rusije:

PerSu marketi

– Mislim da smo od kad smo postigli gol, krenuli bolje da igramo, probudili se… ali drugo smo poluvreme malo pali sa snagom. Rusi su me iznenadili, očekivao sam da će da napadnu presingom i istim ritmom, ali su ih verovatno vreme i težak teren sputali pa su se povukli, stajali i čekali kontre.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sa svim ekipama koje će igrati na Mondijalu, igrali ste ravnopravno, Kapelo je izjavio da je Srbiji mesto na Savetskom prvenstvu, a šta mislite, kako bi naša reprezentacija izgledala u Brazilu?

– Žao mi je iskreno što sad ne počinju kvalifikacije, ili što nisu počele pre pola godine. Daleko od toga da smo jako ozbiljna reprezentacija, ali kao što nam je i selektor rekao – ne treba sada da se zavaravamo sa ove tri-četiri utakmice jer samo jedna loša može sve da baci pod noge. To je nešto što nas gura napred – svesni smo da ako odigramo slabo – pokazaćemo da to nije to. Zato smo i motivisaniji protiv najozbiljnijih reprezentacija iako uvek takvi treba da budemo, a kako bismo izgledali, teško je reći.

Činjenica je da kontinuitet u napretku postoji?

– Evidentno je da smo sve bolji i bolji. Da smo na Mondijalu, sigurno bi se svako od nas još više motivisao, na takvom takmičenju ne možeš sebi da dozvoliš da nisi maksimalno pripremljen. Verujem da ćemo 2016. godine s obzirom da je mnogo lakši put do Evropskog prvenstva, biti prava i ozbiljna reprezentacija – zaključio je Zoran Tošić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh