I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Zoran Tošić se oglasio video – porukom iz bolničkog kreveta (VIDEO)

Najteži udarac po Partizan na startu sezone nisu neubedljive igre, to je najviše povreda ponajboljeg igrača Zorana Tošića, kome je preselo gostovanje u Surdulici protiv Radnika u prvom kolu.

Nezgodan udarac, zbog kog je izašao u drugom poluvremenu, prouzrokovao je poveći problem po iskusnog ofanzivca pa je morao da operaciju meniskusa.

Povratak na teren očekuje se tek kroz dva do dva i po meseca.

PerSu marketi

Do tada, Bambi će morati da se naoruža strpljenjem, kao i navijači crno-belih, jer sledi period mirovanja, vežbi, rad sa loptom, pa tek onda uključivanje u pun trenažni proces.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tošić se vratio iz Nemačke i sad je pod nadzorom Dr Ilije Rosića koji će dalje brinuti da Bambijev oporavak protekne u naboljem redu.

Fudbaler Partizana se u međuvremenu oglasio i poslao poruku navijačima o svom stanju.

– Sve je u redu za sada, operacija je prošla uspešno, doktor je rekao da je zadovoljan, da je uradio sve što je planirao, tako da je sada sve na meni da se što bolje oporavim. Idem korak po korak. Ovih prvih nekoliko dana je dosasdno, bez ikakvih vežbi, samo terapije, led, a onda polako kreće i lagani rad sa vežabama. Očekujem da za dva, dva i po meseca budem ponovo na terenu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh