I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Bambi gradi sportski centar na „Zelenom polju“

Gradоnačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov potpisao je danas sa predstavnikom akademije „Bambi“ Zrenjanin, Zoranom Tošićem, Ugovor o kupovini zemljišta za izgradnjnu sportskog centra na „Zelenom polju“.

– Posle početka gradnje ambulante, danas smo ponovo obradovali žitelje mesne zajednice Zeleno polje, a mislim i celog Zrenjanina. Naš proslavljeni internacionalac, Zoran Tošić odlučio je da sagradi prelep sportski ventar u tom naselju, pored ambulante i objekta mesne zajednice – rekao je nakon potpisivanja Mihajlov.
Prema njegovim rečima, radovi će početi tokom leta i očekuje se da će sportski ccentar biti otvoren do kraja godine.

Darko Tošić, inače brat Zorana Tošića, kaže da je Ugovor o kupovini zemljišta potpisan na obostrano zadovoljstvo.

Fordomanija

– Ovde sam ispred kluba „Bambi“, i kao rođeni brat Zorana Tošića formalni sam kupac tog zemljišta, a Zoran je zajedno sa ekipom iz Bambija investitor. Sagradićemo sportski kompleks koji će sadržati zatvoreni fudbalski teren sa veštačkom travom, prekriven balonom. Ispred će biti terenski tereni i prateći objekti koji su potrebni za rad. To je priča o kojoj smo govorili i ranije, da se obezbede što bolji usklovi za razvoj mladih fudbalera u Zrenjaninau. To je nešto što nedostaje ovom gradu, ali i našoj školi fudbala. Mislim da će posle ovog potpisivanja uslediti i dobijanja potrebnih dozvola kako bi radovi počnu- naveo je Tošić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh