I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Balkanijada u karateu: Dve bronze Sanje Cvrkote

Istanbul je proteklog vikenda bio domaćin šampionata Balkana u karateu. Sanja Cvrkota, karatistkinja Zadrugara iz Lazareva, osvojila je na ovom takmičenju dve bronzane medalje.

Dejan i Sanja Cvrkota

Lazarevčani na Balkanijadi: Dejan i Sanja Cvrkota

Prvog dana Balkanijade osvojila je bronzu u pojedinačnoj konkurenciji, u kategoriji – 61 kg. Pobedila je Turkinju 8:3 i Slovenku 2:0, a u polufinalu je poražena minimalnim rezultatom 0:1 od drugarice iz reprezentacije Srbije. U borbi za treće mesto je pobedila Bosanku 5:0.

– U nedelju smo do medalje dosšle u ekipnoj konkurenciji. Pobedile smo Sloveniju, pa izgubile od Crne Gore. Moja borba protiv Crnogorki je odlučivala i sigurna sam da bih je dobila, ali na žalost, doživela sam povredu kolena, pa sam morala da predam meč. Devojke su bez mene savladale Hrvatsku i tako smo došle do bronze – kaže Sanja Cvrkota za Ilovezrenjanin.

PerSu marketi
Sa dve bronze iz Istanbula: Sanja Cvrkota

Sa dve bronze iz Istanbula: Sanja Cvrkota

Sanjin brat, Dejana Cvrkota, takođe je nastupio na Balkanijadi u Turskoj. U pojedinačnoj konkurenciji imao jaku polufinalnu grupu. U prvom kolu se sastao sa takmičarem Kosova i izgubio 0:2, iako je bio dominantniji u prvom delu borbe i borio se do poslednje sekunde. Kosovar nije ušao u finale, pa Dejan nije dobio šansu da se bori za bronzu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U ekipnom nadmetanju reprezentativci Srbije su pobedili Bugare, a onda su zaustavljeni od Bosanaca. Bosanci su izgubili od Makedonije, tako da Dejan i drugovi nisu imali repasaž.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh