I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Balkanijada pod prismotrom policije

Šampionat Balkana u tekvondou, koji će sutra i prekosutra biti održan u Zrenjaninu, privukao je veliku pažnju zbog najavljenog nastupa kosovske selekcije.

Tekvondo

 

Kosovo je punopravni član Svetske, Evropske i Balkanske tekvondo unije, ali se u Zrenjaninu, uprkos najavljenom dolasku, neće takmičiti. 

I Taxi Zrenjanin

Organizatori su obavestili kosovsku Tekvodno federaciju da selekcija Kosova može nastupiti na predstojećem takmičenju, ali bez državnih obeležja, zastave, grba i himne. Predsednik Tekvondo federacije Kosova, Nuhi Gaši, izjavio je da pod ovim uslovima kosovska federacija neće putovati na predstojeću Balkanijadu, jer želi isti tretman kao i druge države učesnice.

Bez obzira što je Tekvondo federacija Kosova odustala od dolaska u Zrenjanin, policija će preduzeti dodatne mere obezbeđenja, odnosno najavljeno je snimanje i fotografisanje svih učesnika Balkanskog šampionata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na Balkanskom šampionatu je prijavljeno blizu 600 učesnika. Među reprezentativcima Srbije je i šestoro boraca iz Zrenjanina: Jelena Prole, Aleksandra Marjanski, Aleksandar Čolić,  Zorana Nikolić, Miloš Šućur i Dragana Milankov. Trener Tekvondo kluba Zrenjanin, Dijana Perić, ujedno je i selektor naše najbolje pionirske selekcije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh