I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Balkanijada pod prismotrom policije

Šampionat Balkana u tekvondou, koji će sutra i prekosutra biti održan u Zrenjaninu, privukao je veliku pažnju zbog najavljenog nastupa kosovske selekcije.

Tekvondo

 

Kosovo je punopravni član Svetske, Evropske i Balkanske tekvondo unije, ali se u Zrenjaninu, uprkos najavljenom dolasku, neće takmičiti. 

PerSu marketi

Organizatori su obavestili kosovsku Tekvodno federaciju da selekcija Kosova može nastupiti na predstojećem takmičenju, ali bez državnih obeležja, zastave, grba i himne. Predsednik Tekvondo federacije Kosova, Nuhi Gaši, izjavio je da pod ovim uslovima kosovska federacija neće putovati na predstojeću Balkanijadu, jer želi isti tretman kao i druge države učesnice.

Bez obzira što je Tekvondo federacija Kosova odustala od dolaska u Zrenjanin, policija će preduzeti dodatne mere obezbeđenja, odnosno najavljeno je snimanje i fotografisanje svih učesnika Balkanskog šampionata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na Balkanskom šampionatu je prijavljeno blizu 600 učesnika. Među reprezentativcima Srbije je i šestoro boraca iz Zrenjanina: Jelena Prole, Aleksandra Marjanski, Aleksandar Čolić,  Zorana Nikolić, Miloš Šućur i Dragana Milankov. Trener Tekvondo kluba Zrenjanin, Dijana Perić, ujedno je i selektor naše najbolje pionirske selekcije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh