I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Bal na vodi Zreneksovih gracija

Na Adi Ciganliji je u utorak, 22. aprila, održano prvo zvanično takmičenje na vodi iz kalendara Veslačkog saveza Srbije. Prva regata Kupa Srbije okupila je sve domaće klubove, koji su se od jutarnjih pa sve do popodnevnih časova u svim uzrasnim kategorijama borili za odličja na Savskom jezeru.

Jovana Arsic, Svetlana Ristin i

Jovana Arsć, Ana Milinković i Svetlana Ristin

Posle mnogo zanimljivih i uzbudljivih trka, a u odsustvu A reprezentativaca naše zemlje koji se pripremaju za velike međunarodne izazove, titula najuspešnijeg kluba pripala je Čurugu, čiji su takmičari osvojili četiri zlata, srebro i tri bronze. U ukupnom poretku Smederevo je osvojilo drugo mesto sa četiri najsjajnija odličja i jednom bronzom, dok je treće mesto pripalo veslačima Crvene zvezde sa po tri zlata i srebra i četiri bronze.

Tri Zreneksove gracije su osvojile ukupno četiri medalje na prvom Kupu Srbije. Ana Milinković je osvojila srebro, a Svetlana Ristin bronzu u skifu za juniorke. U skifu za seniorke Svetlana Ristin je osvojila jos jednu bronzu, a Jovana Arsić je osvojila zlato u skifu za seniorke.

Fordomanija
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh