I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Turnir u malom fudbalu na Bagljašu: Nagradni fond 350.000 dinara

Turnir u malom fudbalu “Bagljaš”, najposećenija i najmasovnija sportska manifestaciju u letnjim mesecima u našem gradu, počinje u ponedeljak, 26. juna, u večernjim časovima, a igraće se, po tradiciji, na terenu OŠ “Petar Petrović Njegoš”.

Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i član Organizacionog odbora Ivan Mikalački najavili su danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće ovogodišnji turnir na Bagljašu.

Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura rekao je da je Grad Zrenjanin i ove godine stao iza organizacije ovog turnira, jer je u pitanju značajan sportski događaj i za naselje “Bagljaš” i za grad. On je nagovestio i da će leto u Zrenjaninu biti ispunjeno različtim sportskim aktivnostima.
– Detaljnije o tome javnost će biti obaveštena naredne nedelje, ali sada mogu da kažem da ćemo imati bogate sportske, zabavne i promotivne sadržaje tokom leta, u saradnji sa Sportskim savezom, Savezom za školski sport, Javnom ustanovom “Sportski objekti” i sa pojedinim organizacijama i savezima van grada Zrenjanina – rekao je Salapura i pozvao sve zainteresovane da se uključe u turnir na Bagljašu i prijave ekipe.

Fordomanija

Simo Salapura i Ivan Mikalački

Ivan Mikalački je podsetio da turnir na Bagljašu ima sada već dugu tradiciju, kao najstariji amaterski sportski događaj u letnjem periodu u Zrenjaninu, jer je počeo da se održava pre 19 godina. On je izneo procene organizatora da će, u zavisnosti od vremenskih uslova i broja prijavljenih ekipa, turnir trajati oko tri nedelje.
Kao i ranijih godina, utakmice će se igrati u večernjim terminima. Neće počinjati pre 18 časova i završavaće se najkasnije do 22.30, a tačna satnica i raspored mečeva biće objavljeni na fejsbuk stranici i sajtu turnira www.turnirzrenjanin.com

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

TRI KATEGORIJE

Ove godine turnir će se igrati u tri kategorije: seniora, juniora i pionira. Seniori su rođeni 1999. godine i stariji, juniori od 2000-2003. godišta i pioniri 2004. godište i mlađi, s tim što će se mlađe kategorije, u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, deliti na grupe.

U seniorskim ekipama mogu nastupati najviše dva profesionalna futsal igrača. U nokaut-fazi mogu se prijaviti još dva, od kojih jedan futsal igrač.

PRIJAVE DO SUBOTE

Nagradni fond iznosi 350.000 dinara. Prijavljivanje ekipa moguće je do pred samo izvlačenje parova, koje će se održati u prostorijama Doma mesnih zajednica na Bagljašu u subotu.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh