I love Zrenjanin

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Najuspešniji vikend u istoriji Badminton kluba Banat

Takmičari Badminton kluba Banat imali su u subotu jedan od najuspešnijih dana u svojoj istoriji.

Igor Kovač i Darko Carić

Naime, u subotu, 2. decembra 2017, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji održano Prvenstvo Srbije za veterane i međuškolski turnir u badmintonu, a Zrenjaninci su bili fantastični.

Damir i Vuk na postolju

Fordomanija

Prvo su zrenjaninski osnovci i srednjoškolci, inače svi igrači BK „Banat“ osvojili tri medalje u svojim kategorijama i to Damir Ubavić (zlato, VII i VIII razredi), Nemanja Ubavić (srebro, VII i VIII razredi) i Vuk Vujadinović (zlato, VII i VIII razredi).

Sjajni veterani

Nakon njih su na terene stupili zrenjaninski veterani i zaista se sjajno predstavili. Darko Carić, inače prošlogodišnji šampion iz dve kategorije ovog puta je bio drugi u kategoriji 40+ (godina), Igor Kovač drugi u kategoriji 35+, a zajedno u muškom dublu u kategoriji 35+ bili bronzani. Da stvar bude još lepša, pobrinuo se Bane Vodeničar, koji je u miks dublu u kategoriji 35+ sa partnerkom iz Pančeva uspeo da se domogne bronze nakon zaista napetih mečeva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Vanja Kovač prvi u Vršcu

U istom danu mladi Vanja Kovač bio je učesnik regionalnog rumunsko-srpskog turnira ocnovnoškolaca u Vršcu i u svojoj kategoriji 3. i 4. razreda osvojio ubedljivo zlato i time upotpunio uspeh zrenjaninskog kluba.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh