I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Badminton klub Banat uvećao saldo medalja u najboljoj sezoni u istoriji kluba

Mladi igrači Badminton kluba Banat, na prethodna dva takmičenja nastavili su sa sjajnim partijama i tako uvećali saldo medalja u svojoj najboljoj sezoni od osnivanja kluba.

Naime, prvo su na Juniorskom kupu – Pančevo 2017, 19. marta (turnir A kategorije sa najjačim igračima države) osvojili čak 4 medalje, a zatim su u nedelju 9. aprila na Međuškolskom badminton turniru – Čukarica 2017, osvojili još 6 odličja.

Danica Stanisavljev

PerSu marketi

Oborena tri klupska rekorda

Na ovim turnirima oborena su tri klupska rekorda. Danica Stanisavljev je osvojila i treće zlato na trećem međuškolskom turniru u jednoj godini, Aleksa Stanisavljev je prvi takmičar BK Banat, koji je osvojio dve medalje na nekom juniorskom A turniru, dok je Vanja Kovač najmlađi osvajač A medalje, sa srebrom do 11. godina.

Aleksa Stanisavljev

Vanja Kovač (desno)

– Nadamo se da će naši članovi smoći snage i na dva poslednja i najjača turnira u sezoni – juniorsko prvenstvo Srbije i internacionalni turnir u Novom Sadu, osvojiti još neku medalju, čime bi kompletirali ovu zaista sjajnu sezonu – rekao je trener Badminton kluba Banat, Darko Carić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh