I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Atletičari Hendi sporta sjajni na prvenstvu Srbije

Nakon osvojenih olimpijskih medalja u Los Andjelesu, Valentina Manojlov i Ivan Živkov dokazali su svoj sportski talenat i u atletici.

Hendi sport atletika

U subotu, 26. septembra u Beogradu, održano je državno prvenstvo Specijalne olimpijade u atletici, gde su se naši sportisti prikazali u najboljem svetlu: Valentina Manojlov je osvojila zlatne medalje i titulu državnog prvaka u disciplinama 100m i skok u dalj iz zaleta.

Ivan Živkov sa osvojene dve zlatne medalje, stekao je titulu Državnog prvaka u disciplinama 100m i 400m u kojoj je oborio i Državni rekord Specijalne olimpijade. Ostali atletičari dostigli su svoje najviše domete popravivši dosadašnje lične rezultate, to su: Vesna Kovačev koja je po prvi put osvojila vicešampionsku titulu u disciplini bacanje kugle. Dragan Stanojević je u najjačim divizijama u disciplinama 400m i skok u dalj iz zaleta osvojio bronzane medalje.

PerSu marketi

Hendi sport atletika svi

Boba Pinter se takmičio u trci na 100m, divizija tri, gde je osvojio bronzu. Miša Lakatoš u disciplini skok u dalj iz mesta, u najjačoj diviziji osvojio je srebrnu medalju , a u disciplini kugla, u diviziji dva, takodje srebro. Branka Zvekan, disciplina 100m, divizija dva, zlatna medalja. Gagić Željko u disciplini skok u dalj iz mesta, drugo mesto u trećoj diviziji. Ivan Fodor je na žalost ostao bez medalje, ali se takmičio po prvi put u diviziji jedan gde je zauzeo četvrto mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
  • Na ovom državnom prvenstvu, atletičari Hendi sporta su dostigli najbolje rezultate, takmičeći se šest godina u atletskim disciplinama u organizaciji Specijalne olimpijade Srbije. – Bilo mi je veliko zadovoljstvo i ne krijem sreću i ponos nakon jučerašnjeg takmičenja – izjavio je trener Hendi sport kluba, Borislav Nuhanović

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh