I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Atletičari AS – a osvojili 40 medalja na 28 takmičenja

U sali Sportskog centra Partizan održana je treća redovna skupština atletskog kluba AS 023 na kojoj su sumirani rezultati sa takmičenja u 2016 godini i najuspešnijim takmičarima dodeljena prigodna priznanja.

skupstina

Članovi atletskog kluba ,,AS 023,, u 2016 godini učestvovali su na ukupno 28 takmičenja. Na ovim takmičenjima članovi kluba osvojili su ukupno 40 medalja, i to 17 zlatnih, 13 srebrnih i 10 bronzanih . Za najuspešnijeg takmičara kluba u 2016 godini proglašen je sprinter Ognjen Ćuk koji je na državnom prvenstvu koje je održano u Kruševcu u konkurenciji takmičara do 16 godina osvojio tri medalje, zlatnu u trci na 300metara a srebrne u trkama na 60 i 100 metara, dok je na prvenstvu Srbije takmičara do 18 godina u trci na 200m zauzeo 4 mesto.

Ognjen je takođe i dvostruki prvak AP Vojvodine u trkama na 100 i 300 metara, dvostruki pobednik mitinga NS Open u trkama na 100 i 300 metara, kao i pobednik na dva mitinga u Sremskoj Mitrovici u trkama na 100 metara.

PerSu marketi

ogi-1

Zbog nastavka školovanja i preseljenja u Novi Sad Ognjen će od iduće sezone braniti boje novosadske Vojvodine, u ime kluba njegov trener Borislav Mandić mu je poželeo uspešan nastavak sportske karijere.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh