I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Atletičari AS – a osvojili 48 medalja u 2015. godini

Redovna godišnja skupština Atletskog kluba AS 023, na kojoj su sumirani rezultati kluba u protekloj godini, održana je na Sportsko – rekreativnom centru Partizan.

Biljana Vlačić

Biljana Vlačić

Članovi atletskog kluba AS 023 u 2015 godini učestvovali su na ukupno 19 takmičenja . Na ovim takmičenjima u svim uzrasnim kategorijama članovi kluba osvojili su ukupno 48 medalja i to: 15 zlatnih, 21 srebrnu i 12 bronzanih.

Najvredniji rezultat, kao i plasman ostvarila je seniorka Biljana Vlačić, koja je uspela da osvoji drugo mesto i srebrnu medalju na prvenstvu Srbije u najtežoj atletskoj disciplini – maratonu, koje je održano u sklopu 28. beogradskog maratona. Na taj način je odbranila vicešampionsku titulu, koju je u istoj disciplini osvojila i prošle godine u Novom Sadu.

I Taxi Zrenjanin

AS 023 skupstina

Pionir Vladimir Cucić je na pokrajinskom prvenstvu u trkama na 100 i 300 metara osvojio drugo i treće mesto, dok je na državnom prvenstvu bio četvrti na 300 m.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U klubu veoma uspešnio radi škola atletike, koja broji 35 članova od kojih su Katarina Čabrilo i Matija Bajkučin, osvajali i medalje na pokrajinskim prvenstvima. Od triatlonaca je najuspešniji bio Bogdan Mihajlov, koji je na prvenstvu Srbije u poludistanci (1,9 km plivanja), 90 km vožnje bicikla i 21 km trčanja ) u svojoj kategoriji bio četvrti.

AS 023

Klub promoviše i rekreativno trčanje tako da je pet veterana članova kluba ove godine jednom ili dva puta pretrčalo polumaratonsku trku.

U klubu rade tri trenera. Sa takmičarima radi Borislav Mandić, školu atletike zajedno vode Vukosava Đapić Atanacković i Borislav Mandić i to pod budnim okom našeg proslavljenog trenera Janija Hajdua.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh