I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Na skupštini AK AS 023 nagrađene najbolje atletičarke – Katarina, Anastasija i Andrea

Godišnja skupština Atletskog kluba AS 023 održana je u prostorijama Sportskog centra Partizan, a to je ujedno bila i izborna skupština, pošto se 23. decembra ove godine navršava četiri godine od osnivanja kluba.

Na skupštini je potvrđen mandat dosadašnjem predsedniku kluba Svetislavu Markovu, kao i članovima upravnog i nadzornog odbora.

NAGRADE ZA NAJBOLJE

Proglašeni su i peharima nagrađeni najuspešniji takmičari kluba za 2017 godinu, a to su Katarina Čabrilo, Anastasija Homan Savković i Andrea Sremac, atletičarke sa kojima radi trener Borislav Mandić.

PerSu marketi

Katarina Čabrilo je na državnom prvenstvu u dvorani u Beogradu zauzela drugo mesto i osvojila srebrnu medalju u skoku u dalj, zatim je na prvenstvu Srbije u višeboju u Sremskoj Mitrovici osvojila treće mesto i bronzanu medalju u troboju, a na prvenstvu Srbije na otvorenom, u Kruševcu, osvojila je treće mesto i bronzanu medalju u skoku u dalj. Na prvenstvu Pokrajine osvojila je zlatnu medalju u skoku u dalj i bronzanu medalju u trci na 60 metara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Anastasija Homan Savković osvojila je na finalu kupa Srbije drugo mesto u bacanju kugle, na prvenstvu Pokrajine osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle u konkurenciji starijih pionirki , dok je u konkurenciji mlađih juniorki osvojila srebrnu medalju takođe u bacanju kugle.

Andrea Sremac je na prvenstvu Pokrajine osvojila prvo mesto i zlatnu medalju u trci na 100 m i bila je finalista kupa Srbije u trci na 60m.

183 medalje za 4 godine

Za protekle četiri godine od osnivanja, kada je klub praktično krenuo od nule, kada se sumiraju rezultati sa republičkih i pokrajinskih takmičenja i atletskih mitinga za taj period, dolazimo do brojke od ukupno osvojenih 183 medalje – od toga 78 zlatnih , 65 srebrnih i 40 bronzanih.

Od toga, sa prvenstava Srbije dve zlatne medalje, pet srebrnih i tri bronzane, a sa prvenstava Pokrajine 7 zlatnih, 5 srebrnih i 5 bronzanih odličja.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh