I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Arkadij Vjačanin stigao do olimpijske norme i na 200 leđno

Arkadij Vjačanin, reprezentativac Srbije i član PK Proleter, noćas je na takmičenju Arena pro serije u Mesi (SAD), pobedio u trci 200 leđno sa vremenom 1:56,95. To je A Olimpijska norma i novi Nacionalni rekord Srbije (stari je bio 2:01,70).

Dobre vesti iz Amerike: Arkadij Vjačanin

Dobre vesti iz Amerike: Arkadij Vjačanin

Ovo vreme je trenutno prvo vreme na Evropskoj listi rezultata u 2015. godini. Arkadij je u trci 200 ledjno pobedio šampiona Olimpijskih Igara u Londonu 2012 Tyler Clary.

– Iz noćašnjeg razgovora sa njim sam saznao da je veoma zadovoljan vremenom koje je otplivao. Ovo je odlično vreme za dalji deo sezone. Na prošlom Arena pro takmičenju je plivao 1:58. Ovo takmičenje je plivao iz punog treninga, što daje još veću vrednost trenutnog rezultata i sad nastavlja da trenira za letnju sezonu, u kojoj očekujemo jos mnogo bolja vremena – rekao je Dragan Jocić, trener PK Proleter.

PerSu marketi

Podsetimo, Vjačanin je dan ranije na 100 leđno odplivao vreme 53,84, što je takođe A olimpijska norma za Rio i novi nacionalni rekord Srbije (stari bio 56,04).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh