I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Anita Sakal i Dušan Sarić šampioni Srbije

Prethodnog vikenda u Beogradu je održano prvenstvo Srbije za juniore i juniorke. Na prvenstvu je učestvovalo 225 takmičara iz cele Srbije.

Dusan Saric i Anita Sakal juniorsko 2015

Omladinski džudo klub Proleter su predstavljali Anita Sakal, Danijel Šipoš, Dušan Sarić, Nemanja Grbić i Marko Savin. Najbolji rezultat su ostvarili Anita Sakal i Dušan Sarić, koji su osvojili zlatne medalje posle pobeda u sva četiri meča.

Anita je u kategoriji do 44 kg sve svoje protivnice rutinski savladala iponima i zasluženo osvojila titulu. Daleko teži posao je imao Dušan Sarić, koji je u takmičarski najozbiljnijoj konkurenciji u kategoriji do 73 kg takođe pobedio sve protivnike i na taj način u svojoj prvoj juniorskoj sezoni ostvario rezultat za pamćenje i trasirao sebi put u reprezentaciju.

PerSu marketi

Ostali učesnici Proletera nisu imali značajnije rezultate i plasirali su se na 7 mesto.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ZLATNI BULAJA I KOJČIĆ

U nedelju je održan međunarodni džudo turnir za mlađe uzraste u Srbobranu gde je učestvovalo 473 takmičara iz Srbije, Rumunije, Hrvatske i BiH.

Srbobran 2015

 

Najznačajniji rezultat su ostvarili Milan Bulaja i Nemanja Kojčić, koji su zauzeli 1. mesto. Srebrne medalje su osvojili Marko Milutin i Srđan Kolček, dok je Nemanja Ristić bio treći.

DŽUDO VIKEND U „MEDISONU“

Narednog vikenda Proleter će u „Medisonu“ (subota, 7. mart)  biti domaćin prvenstva Srbije za seniore i seniorke i 33. tradicionalni Međunarodni „Osmomartovski“ turnir za mlađe uzraste (8. mart).

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh