I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Aleksandra Rapaić osvojila srebro na Kupu nacija

Kup Nacija za bokserke je održan u Somboru, a radi se o turniru koji pripada klasi. Ove godine je imao dodatnu vrednost s, obzirom da je jedan od poslednjih ispita pred olimpijske kvalifikacije planirane za proleće.

Aleksandra Rapaić se u finalu borila sa Kineskinjom

Bokserka Petrovgrada, Aleksandra Rapaić, osvojila je srebrnu medalju na ovom prestižnom takmičenju. U finalu velter kategorije (69 kg) se sastala sa Kineskinjom, Linom Bao, koja je slavila maksimalnih 5:0. Reprezentativka Srbije nije mogla više protiv znatno iskusnije Kineskinje, koja je od prvog gonga vešto kontrolisala dešavanja u ringu.

PerSu marketi

Očekivano, najbrojnija selekcija, bila je i najuspešnija na takmičenju u Somboru. Računajući sve četiri uzrasne kategorije reprezentativkama Rusije pripalo je 16 zlata. Slede Kina i Engleska sa po četiri, Italijanke sa tri i Srbija dve. Jedno zlato imaju selekcije Maroka, Belorusije, Kipra, Grčke, Crne Gore i Francuske.

Aleksandra Rapaić sa trenerom BK Petrovgrad, Stevanom Čizmićem

Učestvovale su 193 bokserke iz 25 zemalja. Debi na zvaničnim takmičenjima upisale su selekcije Kipra i Malija. Ovogodišnjem takmičenju nije se odazvala selekcija Kazahstana, najuspešnija na prethodnom turniru.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh