I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Aleksandra Rapaić osvojila srebro na Kupu nacija

Kup Nacija za bokserke je održan u Somboru, a radi se o turniru koji pripada klasi. Ove godine je imao dodatnu vrednost s, obzirom da je jedan od poslednjih ispita pred olimpijske kvalifikacije planirane za proleće.

Aleksandra Rapaić se u finalu borila sa Kineskinjom

Bokserka Petrovgrada, Aleksandra Rapaić, osvojila je srebrnu medalju na ovom prestižnom takmičenju. U finalu velter kategorije (69 kg) se sastala sa Kineskinjom, Linom Bao, koja je slavila maksimalnih 5:0. Reprezentativka Srbije nije mogla više protiv znatno iskusnije Kineskinje, koja je od prvog gonga vešto kontrolisala dešavanja u ringu.

I Taxi Zrenjanin

Očekivano, najbrojnija selekcija, bila je i najuspešnija na takmičenju u Somboru. Računajući sve četiri uzrasne kategorije reprezentativkama Rusije pripalo je 16 zlata. Slede Kina i Engleska sa po četiri, Italijanke sa tri i Srbija dve. Jedno zlato imaju selekcije Maroka, Belorusije, Kipra, Grčke, Crne Gore i Francuske.

Aleksandra Rapaić sa trenerom BK Petrovgrad, Stevanom Čizmićem

Učestvovale su 193 bokserke iz 25 zemalja. Debi na zvaničnim takmičenjima upisale su selekcije Kipra i Malija. Ovogodišnjem takmičenju nije se odazvala selekcija Kazahstana, najuspešnija na prethodnom turniru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh