I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Aleksandra i Vanja ponovo obaraju rekorde

Na takmičeju Srbija Kup u benč presu, održanom u Leskovcu, učestvovali su takmičari iz fitness kluba Steffani, Aleksandra Aranitović, državna rekorderka u powerliftingu i Vanja Števanov, apsolutni prvak benč presa u svojoj kategoriji.

aleksandra-vanja

Aleksandra je nastupala u kategoriji do 52 kg i ponovo je uspela da iznenadi i obori rekord države, kao i lični rekord. Podigla je 72,5 kg i za sada je to njen najbolji rezultat. Na ovom takmičenju je bila apsolutna pobednica sa svojim rezultatom, koji je bio najveći u odnosu na ostale devojke. Iako je bila u najmanjoj kategoriji, ponovo je pokazala da je najbolja. Naporno se sprema i ovim pokazuje koliko se trudi i trenira za svako takmičenje. Do sada je uspela na svakom takmičenju da obori svoj prethodni rezultat i nadamo se da će tako i jos bolje biti ubuduće.

Aleksandra Arnitović

Aleksandra Arnitović

Fordomanija

Vanja je takođe osvojio prvo mesto u kategoriji do 93 kg. Podigavši 165 kg postavio je nov lični rekord. Vanja je do sada pobeđivao na svakom takmičenju u benč presu što je i njegova glavna disciplina u kojoj se takmiči.

aleksandra-i-vanja

aleksandra-aranitovic-vanja-

Naredna takmičenja koja ih čekaju su državno prvenstvo u powerliftingu, koje će se održati u Zrenjaninu i svakako i najbitnije u Španiji, u powerliftingu, kao i posebno takmičenje u benč presu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh